logo

Vacature secretaresse/notarieel medewerker

Kom jij werken in ons team?

Wij hebben plek voor een secretaresse/notarieel medewerker

Ervaring is niet noodzakelijk, maar altijd welkom.

Notarissen Houwing van Beek is hét notariskantoor in de gemeente De Bilt, op fietsafstand van Utrecht. We zijn een gevarieerd en enthousiast team, bekend en actief binnen én buiten de gemeente. We zijn altijd op zoek naar versterking en zoeken nu in verband met de groei van onze organisatie een secretaresse/notarieel medewerker voor de algemene praktijk.

Ben je op zoek naar:
–      een collegiale en informele werksfeer in een enthousiast team waar we samen werken aan interessante en afwisselende zaken met veel persoonlijk contact met cliënten?
–      een functie waarin je verder kunt groeien en waar alle ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling?
–      een werkplaats waar we rekening houden met je talenten?
–      een open werksfeer met fijne collega’s?
–      ruimte voor gezelligheid, van de vrijdagmiddagborrel tot samen uit eten, van spelletjes doen tot uitgebreide kantooruitjes?
–      een passend salaris en goede andere secundaire arbeidsvoorwaarden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons motto is “Altijd betrokken, altijd dichtbij” omdat cliëntgerichtheid, service en persoonlijke betrokkenheid zeer belangrijk voor ons is. Niet alleen richting onze cliënten, maar ook voor de collega’s onderling.

We zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen en nemen actief deel aan de activiteiten van Netwerk Notarissen om zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling actief bezig te zijn. Neem gerust een kijkje op: Netwerk Notarissen, de grootste notariële community van Nederland | Netwerk Notarissen
Dat betekent dat je ook cursussen kunt volgen om je notariële kennis te vergroten.

Wat vinden wij belangrijk in onze nieuwe collega?
–      dat deze minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is;
–      dat deze enthousiast, collegiaal, sociaal en initiatiefrijk is;
–      dat deze het leuk vindt om klantgericht, commercieel, praktisch en (digitaal) communicatief bezig te zijn.

Ben je enthousiast geworden? Dan vinden wij het leuk als je reageert!
We ontvangen graag via email je contactgegevens: rh@houwingvanbeek.nl. Wil je graag iets meer weten? Neem dan contact op met Ina Houwing of Lotte Jansen via 030 – 229 08 11.

Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor om elkaar te leren kennen en samen te kijken of ons kantoor bij jou past en vice versa.