logo

Vacature receptioniste

Vacature receptioniste

We zijn op zoek naar:

een receptioniste voor de donderdag en de vrijdag


De functie

Als receptioniste ontvang je onze cliënten, neem je de telefoon aan en zorg je voor alle bijkomende werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het versturen van stukken naar cliënten, het verzorgen van legalisaties en archiveerwerkzaamheden.

Onze eisen

We zoeken een gastvrouw die representatief is en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, bij voorkeur ook van de Engelse taal. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, initiatiefrijk, discreet en je bent accuraat. Verder verwachten we dat je met plezier voor ons wilt werken, een goede inzet en werkmentaliteit hebt, dat je een goed stressbestendig humeur hebt en een oprechte interesse toont in je collega’s en de cliënten.

Wat bieden wij

Ons kantoor is zeer modern ingericht, goed geoutilleerd, collegiaal van instelling en heeft vooral leuke collega’s en cliënten en daardoor leuk werk. Naast een salaris, passend bij je leeftijd en ervaring, is er dus een fijne werkomgeving, waar je zeer zelfstandig zult kunnen werken en je verder kunt ontplooien.

Sollicitatie en informatie

Voldoe je aan alle eisen en is deze leuke, uitdagende baan iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Stuur dan graag voor 30 juni 2022 je CV met motivatie naar Ina Houwing, email: rh@houwingvanbeek.nl. Voor meer informatie kun je bellen met haar, (030) 229 08 11. Je kunt ook een kijkje nemen op www.houwingvanbeek.nl.  Geen acquisitie gewenst.