logo

Vacature kandidaat-notaris

Vacature kandidaat-notaris

Voor onze algemene notariële praktijk zijn wij op zoek naar:

een ervaren kandidaat-notaris (m/v) (liefst fulltime)

dit in verband met de benoeming van één van onze kandidaat-notarissen als toegevoegd notaris elders.

Wie zijn wij

“Altijd betrokken, altijd dichtbij” is niet voor niets ons motto.

Cliëntgerichtheid, service en persoonlijke betrokkenheid vinden wij zeer belangrijk. Onze cliënten komen hierdoor niet alleen uit de gemeente zelf, maar ook uit de verre omgeving naar ons kantoor.

De werksfeer is collegiaal en informeel. We hebben een enthousiast team met in totaal 14 collega’s. De 2 notarissen, 4 kandidaat-notarissen en de notarisklerk behandelen zelfstandig dossiers. De overige collega’s zijn allround opgeleid om bij alle dossiers te helpen.

De functie

De nadruk van de werkzaamheden zal liggen op het gebied van het familierecht en de vastgoedpraktijk. Omdat ons kantoor geen echte secties kent, kun je ook te maken krijgen met het ondernemingsrecht.

Omdat we een persoonlijke aanpak hebben naar cliënten toe, zijn besprekingen met cliënten een groot onderdeel van de werkzaamheden.

Zowel kandidaat-notarissen met enige ervaring als waarnemingsbevoegde kandidaat-notarissen verzoeken we te reageren.

Wie zoeken we?

Uiteraard dien je te beschikken over goede juridische en sociale vaardigheden.

Daarnaast zijn we op zoek naar een nieuwe collega die beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit, je bent initiatiefrijk, discreet en accuraat. Verder verwachten we dat je met plezier voor ons wilt werken, een goede inzet en werkmentaliteit hebt, dat je een goed stressbestendig humeur hebt en een oprechte interesse toont in het notariaat. Dat je zelfstandig kunt werken is gezien het vorenstaande een open deur.

Omdat er veel contacten zijn met fiscalisten, accountants en andere intermediairs is het van belang dat je een outgoing persoon bent.

Als je contact met klanten waardeert is dat een pré en zal je zeker in ons team passen.

Wat bieden wij?

We bieden je een plezierige werkomgeving aan met gevarieerde werkzaamheden en met een eigen verantwoordelijkheid. We hebben een leuk en gezellig kantoor waar naast dienstverlening en collegialiteit, ook volop ruimte is voor opleiding en plezier in het werk.

Ons kantoor is zeer modern ingericht en goed geoutilleerd.

We zijn een leuke groep collega’s, fijne cliënten en daardoor leuk werk.

Naast een salaris, passend bij je leeftijd en ervaring, is er dus een fijne werkomgeving, waar je zeer zelfstandig zult kunnen werken en je verder kunt ontplooien.

Sollicitatie

Voldoe je aan alle eisen en is deze leuke, uitdagende baan iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Stuur dan graag voor 30 juni 2022 je CV met motivatie naar Ina Houwing, email: rh@houwingvanbeek.nl. Voor meer informatie kan je bellen met Ina Houwing, (030) 229 08 11. Je kunt ook een kijkje nemen op www.houwingvanbeek.nl.  Geen acquisitie gewenst.