logo

Familierecht

Familierecht

Veel mensen denken dat alles automatisch goed geregeld is of staan er überhaupt niet bij stil dat ze beter iets kunnen regelen. Natuurlijk snappen we best dat het soms een ver-van-je-bed-show lijkt, maar eigenlijk is die heel dichtbij. De meeste onder ons trouwen wel een keer en helaas hebben we ook niet het eeuwige leven. Daarom is belangrijk dat je dingen goed regelt.

De vraag is natuurlijk wat je dan allemaal moet regelen, waar je moet beginnen en hoe je het beste te werk gaat? We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit hoe een en ander in elkaar zit en wat in jouw situatie de beste optie is. Misschien heb je al wel eens een testament of huwelijkse voorwaarden opgesteld en zijn die aan een update toe. Ook daar helpen we je graag mee en staan je met raad en daad terzijde. We zijn altijd betrokken en altijd dichtbij.


Meer informatie op Netwerk Notarissen

image

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen; een organisatie van 154 Nederlandse notariskantoren met een eigen, overkoepelende website. Daar vind je aanvullende informatie over de onderwerpen die wij hier bespreken. Klik op onderstaande knop.

Familierecht

Bekijk ook onze overige specialisaties