logo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sociaal betrokken zijn vinden we belangrijk. Dat  doen we op verschillende manieren:

Zakenvriend van het KWF
Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo’n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. Het is doodsoorzaak nummer één.

Als Notarissen Houwing van Beek delen we de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. We dragen daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding.  We helpen kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen.

Meer weten? Kijk dan op de website van KWF Kankerbestrijding:

Samen voor De Bilt
We willen niet alleen ‘gewoon’ sociaal betrokken zijn. We willen ook graag als ondernemer sociaal betrokken zijn. We dragen dan ook initiatieven als MBO en MVO (maatschappelijk betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemen) een warm hart toe. Houwing van Beek Notarissen is daarom partner van Samen voor De Bilt. Frans van Beek is voorzitter van het bestuur en daarmee  ook bestuurder van de landelijke stichting Samen voor Betrokken Ondernemen.

Samen voor De Bilt werkt samen, verbindt en inspireert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente De Bilt. Meer weten over Samen voor De Bilt? Kijk dan op de website van Samen voor De Bilt:

Oranjecomité De Bilt-Bilthoven
Veel plaatselijke verenigingen en stichtingen draaien op vrijwilligers; ook op bestuurlijk niveau. In elke gemeente is er wel een ‘oranjevereniging of comité’ die rondom Koningsdag allerlei activiteiten organiseert. Frans van Beek is al jaren lid (voorzitter) van het bestuur van het Oranjecomité De Bilt-Bilthoven. Op bestuurlijk niveau draagt hij op die manier zijn steentje bij aan het organiseren en realiseren van dit jaarlijkse feest. Maar op Koningsdag zelf vindt hij het ook helemaal niet erg om allerlei hand- en spandiensten te moeten verrichten om het Koningsfeest tot een geslaagd feest te maken. Het Koningsfeest in De Bilt/Bilthoven is een feest voor en door alle inwoners van de gemeente.