logo

Vrijdag 17 juni aanstaande “Nationale dag van het erfrecht”

SPEEDDATEN MET DE NOTARIS OP DE NATIONALE DAG VAN HET ERFRECHT

Vrijdag 17 juni aanstaande is het de Dag van het Erfrecht. Ook ons kantoor doet hier aan mee. Wat houdt dat in? U kunt dan speeddaten met mij. Speeddaten, hoor ik u denken, wat is dat nou weer voor hips?

Het is inderdaad iets hips, iets moderns, maar Notarissen Houwing van Beek is ook een modern notariskantoor. We gaan mee met onze tijd. Wij zijn niet meer van die afstandelijke, knappe heren die niet nader omschreven belangrijke dingen doen. Wij willen namelijk als mens dichtbij onze cliënten staan en bij hen betrokken zijn. Wij zijn altijd betrokken en altijd dichtbij. En het speeddaten brengt ons dicht bij u.

Onder het waakzame oog van de wekker, kunt u een kwartiertje gratis van gedachten wisselen met mij over uw testament of over de afwikkeling van een nalatenschap.

Heeft u al een testament, dan beoordeel ik of dit testament nog voldoet aan uw wensen en kijk ik of het verouderd is, of dat het nog past binnen de huidige wetgeving. Als u nog geen testament heeft en u vraagt zich af of het zinvol is een testament te maken, dan kunt u hierover ook met mij spreken.

Als u erfgenaam bent of executeur en u heeft vragen, ook die kunnen gesteld worden.

Het is speeddaten en we willen de mogelijkheid geven aan meerdere mensen. Dus na een kwartiertje gaat de wekker. Ik kan dan met u een vervolgafspraak maken als u wilt om uitgebreider op uw wensen in te gaan. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden, maar het speeddaten is gratis.

GRAAG TOT 17 JUNI! Het adres: Soestdijkseweg Zuid 267 te Bilthoven. U kunt parkeren achter ons kantoor of op de grote parkeerplaats bij het spoor aan de Emmalaan.  Het is verstandig om van te voren een tijdstip te reserveren, dan weet u zeker dat er plaats is.