logo

Themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht zaterdag 28 maart 2020

Gezien alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus gaat de themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht zaterdag 28 maart aanstaande niet door. In overleg met Tap DELA zal er een nieuwe datum komen. Zodra deze datum bekend is zal dit op onze website staan.

Eerder verzorgden Sanne Jacobs en Nadia Gandon-Najib, uitvaartverzorgers  bij Tap DELA samen  met notaris Frans van Beek een interessante lezing over erfrecht, executele en alles wat bij het regelen van een uitvaart komt kijken.

Er zijn een heleboel dingen die mensen zelf al kunnen regelen, en die het nabestaanden een stuk gemakkelijker kunnen maken. Het gaat daarbij niet alleen om de keus voor begraven of cremeren, of welke kist of welke muziek, maar ook om zaken als een testament, het benoemen van een executeur, het opnemen van een uitsluitingsclausule en het besparen van erfbelasting.

Wegens eerdere succesvolle bijeenkomsten, organiseren we op zaterdag 28 maart 2020 wederom een themabijeenkomst. De ontvangst met koffie/thee is vanaf 9:30 uur. De lezing begint om 10:00 uur en vindt plaats in twee groepen in twee sessies van elk ongeveer 45 minuten. Na een sessie wisselen de groepen. Na afloop is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen aan de notaris of de uitvaartverzorgers.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of om meer informatie vragen via info@houwingvanbeek.nl of telefonisch op telefoonnummer 030-2290811. U kunt dan vragen naar Wendy Knake. (deelname is gratis)