logo

Houwing van Beek loopt voor de stichting ZoalsJan

Op 8 april 2018 zal een aantal medewerkers van Houwing van Beek Notarissen (Mientje van Essen, Lotte Jansen, Amy Mijwaart en Frans van Beek) als team deelnemen aan de kwart-marathon van Rotterdam. Het team is volop ‘in training’ en die trainingen gaan goed!

Hardlopen is gezond en zorgt dat spieren worden opgebouwd. Hardlopen kan er ook toe bijdragen dat de sporter mentale kracht opbouwt; een gezonde geest in een gezond lichaam.

Mensen die de ongeneeslijke ziekte ALS hebben, zien hun lichaam fysiek achteruit gaan, terwijl de geest intact blijft. Een gezonde geest in een ongezond lichaam. Een vreselijk slopende ziekte die ook uiteindelijk zijn weerslag zal hebben op de geestkracht.

Onze oud-collega Jan Jager, notaris te Soest, is veel te vroeg, op zeer jonge leeftijd op 3 mei 2017 aan deze slopende ziekte overleden.

Om het hardlopen (de run) en het notariaat met elkaar te verbinden, hebben we daarom de bedoeling om met het lopen van de kwart-marathon in Rotterdam geld op te halen en de opbrengst daarvan te doneren aan de stichting die Jan Jager zelf nog heeft opgericht, de Stichting zoALSjan

We hopen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor dit goede doel. U kunt daar ook een steentje aan bijdragen door een donatie te doen en ons team te sponsoren.
Dit kan door op de website www.zoalsjan.nl onder het kopje ‘De evenementen’ ‘Run4ALS’ aan te klikken en daar ons team te selecteren en vervolgens uw sponsorbedrag in te vullen.
Mogen we, of liever gezegd: Stichting zoALSjan, ook op uw donatie rekenen?

We hopen een mooi bedrag binnen te halen en gaan hier hard ons best voor doen op 8 april.